Meteor Fireball 350


10660 лв.
Fireball Yellow (Жълт)

Fireball Red (Червен) 10660 лв.

С подобрена настройка на шасито, удобна позиция за езда, усъвършенствана спирачна способност, окачване с висока спецификация и отзивчиво подаване на мощност, Meteor е настроен, да подпали света на крузърите. Изцяло новото шаси е по-здраво, по-твърдо, по-трайно и е проектирано за стабилност по права линия, завиване и маневри, Без да прави компромис с комфорта.
В основата на Meteor е изцяло новият въздушно-маслено охладен, 349 куб/см, SOHC двигател с характерния дълъг бутален ход и електронна система за впръскване на гориво, произвеждаща плавна проследима мощност и много въртящ момент от ниските обороти. Продължавайки легендата за леките едноцилиндрови мотори, новият двигател тупти с висцерален ритъм, отличителния белег на Royal Enfield.
Tripper™ Navigator„
Метеор 350 е снабден с Tripper™ навигационна система, за първи път на Royal Enfield. захранена чрез Google Maps и апликацията на Royal Enfield App, свързвайки смартфона с мотоциклета чрез Bluetooth. Tripper™ е напредничево навигационно решение, което индикира посоките за движение на разбираем дисплей, снабден с USB charging port.

Тип
  • Street Cruiser

EURO V / ABS

Royal Enfield Meteor Fireball 350