Himalayan 452


13960 лв.
Base

Mid 14260 лв.

Top 14460 лв.

Himalayan 452 се предлага с избор от пет цветови опции, по-специално Hanle Black, Kamet White, Slate Himalayan Salt, Slate Poppy Blue и Kaza Brown. Някои от тези имена черпят вдъхновение от селата, разположени в регионите на Лех и Хималаите. Тези цветови опции съответстват на три налични варианта: Base, Pass и Summit. Вариантът Base предлага ексклузивно цвета Kaza Brown. Вариантът Pass, позициониран в средата на гамата, предоставя опциите Slate Himalayan Salt и Slate Poppy Blue. Най-високият вариант Summit е представен в цветовете Hanle Black и Kamet White.

Тип
  • Adventure

Кафявият цвят Kaza за базовия вариант демонстрира монохроматичен кафяв оттенък на мотоциклета, допълнен от черни джанти. За разлика от тях, средните опции Slate Poppy Blue и Slate Himalayan Salt показват сива боя на каросерията със сини и червени акценти върху различни компоненти, включително резервоара за гориво, страничните панели и джантите. Премиум вариантът Hanle Black се характеризира с черна боя на каросерията с жълти акценти и златисти джанти. От друга страна, опцията Kamet White включва графики на хималайски връх върху резервоара за гориво и страничните панели, с цялостен бял цвят на корпуса.

Himalayan 452 получава изцяло нов двигател, който марката нарича Sherpa 452. Това е 451.65cc едноцилиндров двигател с течно охлаждане. Този двигател генерира максимална изходна мощност от 40,02 к.с. при 8000 RPM и произвежда въртящ момент от 40 NM при 5500 RPM. Той е съчетан с 6-степенна трансмисия с мокър съединител, която включва функция за помощен съединител. Интересното е, че този двигател предлага и различни режими на каране, включително Eco, Off-Road и Performance.

Просветът е по – голям от този на 411 и вече е 230 mm. Himalayan 450 е с 3 кг по-лек от Himalayan 411.Размерът на гумите е 90/90 -21‘ предна и 140/70-17‘ задна , като размерът на задната също е увеличен на ширина спрямо предходния модел.
И накрая, характеристиките на 450 включват дигитален инструментален панел, LED фарове, LED мигачи (с функция три в едно outback), превключваем ABS и свързаност със смартфон и превключвател близо до запалването.


Euro V / ABS

Royal Enfield Himalayan 452